Δεν υπάρχουν αναμετρήσεις
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Συνάντηση ΕΠΣΑ με Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και παραγωγική ήταν η συνάντηση των ανθρώπων της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας με την αποστολή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας (ΠΟΕΛ), η οποία επισκέφθηκε την Πάτρα και τα γραφεία της ΕΠΣΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Η ΠΟΕΛ αποτελεί μία από τις 12 ομοσπονδίες του αγροτικού ποδοσφαίρου στην Κύπρο και είναι ιδρυτικό μέλος της Συνομοσπονδίας Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου (ΣΤΟΚ).
Την ΕΠΣ Αχαΐας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Θεοδωρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρρής και ο πρόεδρος των πρωταθλημάτων υποδομής Κώστας Αγγελόπουλος, ενώ το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Περιβάλλοντος – Ενέργειας – Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος.
Η 12μελής αποστολή της ΠΟΕΛ αποτελείται από τους: Χριστάκη Γεωργίου (Πρόεδρος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Λ.), Πέτρο Κούκο (Γραμματέας), Άγγελο Αγγελοδήμου (Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος), Γιώτα Θεμιστοκλέους (Γραμματέας), Αντρέα Χατζηλαζάρου (Εκπρόσωπος ΑΟΛ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ), Βαλεντίνο Σάββα (Εκπρόσωπος ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΑΝΕΙΑΣ), Κώστα Παπαγεωργίου (Εκπρόσωπος ΑΠΟ ΑΓ.ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ), Κωστάκη Μαλέκκος (Εκπρόσωπος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ), Μιχάλη Κώστα (Εκπρόσωπος ΕΔΟΝ ΑΚΑΚΙΟΥ), Φώτης Αργυρού (Εκπρόσωπος ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ), Γιάννη Κακαρή (Εκπρόσωπος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΕΡΙΟΥ), Μάριος Αχιλλέως (Εκπρόσωπος ΔΟΞΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ).
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον τρόπο δομής και λειτουργίας, χρηματοδότησης, άντλησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων των δύο ομοσπονδιών.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο συγγραφέας Κυριάκος Σκιαθάς πρόσφερε στην Κυπριακή αποστολή το βιβλίο του «Ο Νουρέγιεφ του μπάσκετ», αφιερωμένο στον Κώστα Πετρόπουλο.