Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Σεμινάριο Κανόνων Διαιτησίας για Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Σας ενημερώνουμε πως, μετά από έγγραφη αίτηση σας, υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί πιστοποιημένος εκπαιδευτής διαιτησίας ΕΠΟ μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας για να διδάξει-αναλύσει τους κανόνες του παιχνιδιού στους μικρούς σας αθλητές (ηλικίες Δημοτικού-Γυμνασίου).

Υπάρχει συγκεκριμένο οπτικό-ακουσικό υλικό με τη χρήση του οποίου οι αθλητές σας θα ενημερωθούν για τους Κανόνες του Παιχνιδιού μέσα από εικόνες, video clips και κατανοητό κείμενο.

Σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε το χρονικό διάστημα των σχολικών διακοπών του Πάσχα (25/4/2016 έως 6/5/2016) των μικρών σας αθλητών και να εντάξετε αυτό το σεμινάριο Κανόνων του ποδοσφαίρου στις λοιπές σας εκδηλώσεις.

Μοναδική απαίτηση από πλευρά σας μια έγγραφη αίτηση για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου των κανονισμών του ποδοσφαίρου προς την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωση μας με μια προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου και τον χώρο διεξαγωγής αυτού.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 45 λεπτά.

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αίθουσας από πλευράς σας, το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Σ.Δ.Π. Αχαΐας (Αχιλλέως Παράσχου 3, περιοχή Πελεκανέικα Πατρών).