Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Σχολή προπονητών UEFA – D στην Αχαΐα

Ανακοινώνεται η λειτουργία επιμορφωτικής σχολής UEFA D στις 29-30.3.2024 στην ΕΠΣ Αχαΐας. Η σχολή εντάσσεται στο εγκεκριμένο από την UEFA αναπτυξιακό πρόγραμμα «Play Enjoy Learn» και απευθύνεται σε υπεύθυνους ακαδημιών ποδοσφαίρου, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, γονείς και εθελοντές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email, επισυνάπτοντας την αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται), υπογεγραμμένη δήλωση ΠΔ αξιωματούχων ομάδας (επισυνάπτεται) και δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής (επισυνάπτεται) στη διεύθυνση [email protected] έως τις 27/3/2024.

Υπενθυμίζεται ότι δεν απαιτείται καταβολή παραβόλου για τη συμμετοχή στην εν λόγω σχολή και ότι ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40.

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στις 29.3.2024 (απόγευμα) και στις 30.3.2024 (πρωί – απόγευμα) και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

Τέλος, σημειώνεται ότι όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν με email από την ΕΠΣ Αχαΐας τόσο για την παρουσία τους όσο και για τη διαδικασία λειτουργίας της σχολής.

Κατεβάστε (DOCX, Unknown)

Κατεβάστε (PDF, Unknown)

Κατεβάστε (DOC, Unknown)