Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Κλήση προεπιλογής Μικτής ομάδας Νέων (γεν. 2005-2006)

Οι αθλητές που αναφέρονται στο παρακάτω συνημμένο έγγραφο καλούνται να παρευρεθούν στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας την Πέμπτη 18/11 και ώρα 15:00 φέροντας τον αθλητικό τους εξοπλισμό.
Μετά από σύσκεψη της τεχνικής επιτροπής ως αρχικό κριτήριο επιλογής συμμέτοχης στα δοκιμαστικά κρίθηκε η συμμετοχή έστω και ένα λεπτό σε αγώνες της ανδρικής ομάδας.
Αφού διαμορφώθηκε η αρχική λίστα με συμμετοχή στο φύλλο αγώνος στην συνέχεια έγινε φιλτράρισμα συμμέτοχων στις αρχικές ενδεκάδες , συμμέτοχων ως αλλαγές, συχνότητα συμμέτοχων και κατηγορία συμμέτοχων έχοντας ως προτεραιότητα τους γεννηθέντες το 2005 και εν συνέχεια τους 2006.
Έτσι λοιπόν διαμορφώθηκε η τελική λίστα. Οι αθλητές πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους καθώς τα παιχνίδια τους θα παρακολουθούνται από τους υπευθύνους των μικτών και ανά πασά στιγμή μπορούν να κληθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών θα βιντεοσκοπηθούν τα παιχνίδια και οι αθλητές θα φέρουν γιλέκα gps για την καταγραφή των φυσικών τους ικανοτήτων. Τα παιχνίδια θα παρακολουθήσουν οι κύριοι ΜΙΚΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΦΑΝΗΣ, ΚΟΜΠΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και φυσικά ο ενωσιακός προπονητής ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σε περίπτωση που υπάρχει αθλητής γεννημένος το 2005 σε οποιαδήποτε κατηγορία με πάνω από μια συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα μπορεί να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά προσκομίζοντας το αντίστοιχο φύλλο αγώνος που μπορεί να προμηθευτεί από την ομάδα του. Εξαίρεση αποτελούν οι αθλητές νέων της Παναχαϊκής.

Όλοι οι αθλητές που θα παρευρεθούν να έχουν μαζί τους self-test ημέρας.

Τα δοκιμαστικά θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Κατεβάστε (XLSX, 11KB)