Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Βήμα πρόκρισης οι Μικτές ΕΠΣΑ

Με νίκες προχώρησαν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας με αντίπαλο τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Φωκίδας, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

· Οι Νέοι έκαναν το «3 στα 3», νικώντας με 3-1 με γκολ που σημείωσαν οι Νικολόπουλος 26΄, 63΄ και Γκολφίνος 68΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Ντερβίση στο 76΄

ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ. Σωτηρόπουλος): Γκιώνης, Δελδήμος, Παναγιώτου (66΄ Μαρκεζίνης), Καλογερόπουλος (66΄ Ρόδης), Σοφιανόπουλος, Φλωράτος, Γκολφίνος, Σαμαντάς, Νικολόπουλος (71΄ Σάχι), Μπουρλάκης (66΄ Τσεγγενές), Ασημακόπουλος (47΄ Σκούτας).

· Την δεύτερη νίκη τους πέτυχαν οι Παίδες της ΕΠΣΑ, επικρατώντας εύκολα με 6-1 της Φωκίδας με «χατ-τρικ» του Κωνσταντόπουλο και από ένα γκολ των Πετράτου, Στρέκλα και Κουραχάνη. Για την Φωκίδα σκόραρε ο Πέρβελης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Δ. Κάκκος): Σουγλέρης, Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος (36΄ Σπαθάρας), Τσαούσης, Κουτσοποδιώτης (36΄ Σταυρόπουλος), Λένης (48΄ Κωλέτσης), Καμπέρης (36΄ Κουραχάνης), Ορτέντζιος, Στρέκλας, Πετράτος (48΄ Κατσαϊτης), Κωνσταντόπουλος (48΄ Κονδύλης).