Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Ανακοίνωση σχετικά με Πίνακες Διαιτησίας

Μετά από τη δημοσίευση των Πινάκων Διαιτητών της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, αν και δεν το συνηθίζουμε, ούτε είναι στην ιδιοσυγκρασία μας, να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την καρατόμηση – αφανισμό των διαιτητών – βοηθών διαιτητών – παρατηρητών διαιτησίας της Ένωσής μας.
Από τις 8/2/2017 που αναλάβαμε την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας σε πολλαπλές συναντήσεις που είχαμε με την Κ.Ε.Δ. τονίσαμε ιδιαιτέρως ότι δε μπορεί η Τρίτη Ένωση της χώρας να μην εκπροσωπείται επί 7 συναπτά χρόνια με διαιτητή στην Super League. Τονίζαμε μάλιστα ότι απαιτούσαμε αξιοκρατία ως προς την κρίση τους και όχι μικροπολιτική εξυπηρέτηση. Η απάντηση τελικά που πήραμε σήμερα με την ανακοίνωση των πινάκων, μας δημιούργησε τα εξής ερωτήματα :
Α) Οι διαιτητές μας στην Football League με σχεδόν άριστες βαθμολογίες των παρατηρητών τους στα παιχνίδια και τα συγχαρητήρια που έπαιρναν για το επίπεδο τους ξαφνικά χάθηκαν από οποιονδήποτε πίνακα;;; Μήπως αυτό θέλουμε τελικά;;;
Β) Οι δηλώσεις για μείωση του ορίου ηλικίας σημαίνει ότι κατακρεουργούμε ηλικίες 31 και 33 ετών και βάζουμε στους πίνακες της Super League ηλικίες 37 και 38 ετών;;;
Γ) Μήπως βρισκόμαστε σε λάθος γεωγραφικό διαμέρισμα;;;
Εμείς θα συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες να διεκδικούμε το καλύτερο για την ελληνική διαιτησία προσπαθώντας να ανεβάσουμε το επίπεδο ακόμα περισσότερο.
Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο. επειδή σαν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας έχετε βιώσει το αίσθημα της αδικίας κατά την πολύχρονη θητεία σας, σας παρακαλούμε να παρέμβετε για να αποκατασταθεί η αδικία προς την Ένωσή μας.