Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Κάρτες πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Goaly

Το εορταστικό πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ συμπεριλαμβάνει εκτός των ευχών και την παράδοση της κάρτας πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα goaly που έχει σχεδιάσει η Ε.Π.Σ Αχαΐας για όλους τους εμπλεκομένους φορείς του ποδοσφαίρου.
Πλέον ο κάθε γονέας θα ενημερώνεται για τον τρόπο που πρέπει να φέρετε στο παιδί του που ασχολείται με τον αθλητισμό.
Θα μαθαίνει καινούρια πράγματα για την αθλητική διατροφή και θα ενημερώνεται για τις επιδόσεις του παιδιού του όπως αυτές θα διαμορφώνονται από τις αξιολογήσεις των εργομέτρων αλλά και του ίδιου του προπονητή του.
Η συνέργεια όλων των φορέων και η αλληλεπίδραση είναι τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Μια μικρή επανάσταση τελείτε με όλους εμάς πρωταγωνιστές .
Ας δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ο καινούργιος χρόνος δεν πρέπει να είναι ένας χρόνος γεμάτος ευχές αλλά ένας χρόνος γεμάτος δράση.
«ΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ»
Η διαδικασία παραλαβής των καρτών για όλους τους γονείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα γίνει μέσω των σωματείων που ανήκουν τα παιδιά τους.
Την ερχόμενη εβδομάδα και τις παρακάτω ημέρες Δευτέρα 18/12 , Τρίτη 19/12 και Πέμπτη 21/12 από τις 11:00 έως τις 13:00 η κυρία Λουκοπούλου θα βρίσκεατι στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α. (Κορίνθου και Βούρβαχη 1, 1ος όροφος)θα παραδίδει το σύνολο των καρτών στους υπευθύνους των σωματείων και θα τους δείχνει την διαδικασία ενεργοποίησης ώστε αυτοί με την σειρά τους να μπορούν να την μεταφέρουν στους γονείς.
Καλές γιορτές σε όλους
Ο πρόεδρος
Αγγελος Δανιήλ
Τα μέλη της τεχνικής επιτροπής