Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Ανακοίνωση για την έναρξη των Πρωταθλημάτων U20, U16 και U14

Πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 2/10, η κλήρωση των παιδικών πρωταθλημάτων στις ηλικιακές κατηγορίες U-20,U-16,U-14.
Η συμμετοχή των ομάδων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς συμμετέχουν 10 ομάδες στην κατηγορία U-20, 27 ομάδες στην κατηγορία παίδων U-16 και 34 ομάδες στην κατηγορία προπαίδων U-14.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή η συμμετοχή από την περιοχή της Αιγιαλείας. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας αισθάνεται έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παράγοντες για την προσπάθεια που κάνουν στην συγκεκριμένη περιοχή παρόλο που η ΠΑΕ Παναιγιάλειος έχει αδιαφορήσει για το πρόγραμμα ανάπτυξης υποδομών.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας για πρώτη φορά θεσπίζει ένα πειραματικό όμιλο στην κατηγορία προπαίδων όπου όλες οι μακρινές μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν με έξοδα που θα αναλάβει η Ένωση.
Το πρόγραμμα αγώνων της κατηγορίας u-16 θα ανακοινωθεί έως την τετάρτη 4/10. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων αρχικά ως γενικό πρόγραμμα αγώνων και αργότερα ως ακριβές πρόγραμμα με ώρες και γήπεδα. Το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο http://epsa.goaly.net/index.php?r=tournament/index διαλέγοντας την κατηγορία.
Καλή έναρξη και καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους συλλόγους τους αθλητές και τους γονείς τους.