Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Τροποποιήσεις Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από αντίστοιχες τροποποιήσεις του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο., τροποποιήθηκαν το άρθρο 5 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων περιόδου 2017-2018 καθώς και τα άρθρα 1 και 3 της Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Συγκεκριμένα οι τροποποιήσεις είναι οι εξής:
Άρθρο 5(Προκήρυξη Πρωταθλημάτων)
….Οι αριθμοί στις φανέλες και τα σορτσάκια (προαιρετικά) των ποδοσφαιριστών πρέπει να κυμαίνονται από το 1 έως το 18.Οι αριθμοί πρέπει να έχουν μόνο ένα χρώμα και να μην περιέχουν ούτε διαφημιστικά, ούτε διακοσμητικά στοιχεία. Οι Διαιτητές θα πρέπει να απαγορεύουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή με αριθμό φανέλας μεγαλύτερου του 18…..
Άρθρο 1(Προκήρυξη Κυπέλλου)
….Η συμμετοχή των ομάδων Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, Α και B΄ Κατηγορίας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, εξαιρουμένων των ομάδων Γ΄ Κατηγορίας και Κ20 των Π.Α.Ε….
Άρθρο 3(Προκήρυξη Κυπέλλου)
……Στον Α’ Γύρο και στον Β’ Γύρο της διοργάνωσης θα αγωνιστούν οι ομάδες Β’ Κατηγορίας (υποχρεωτική συμμετοχή) και οι ομάδες της Γ’ Κατηγορίας (προαιρετική η δήλωση συμμετοχής). Θα χωριστούν σε Ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, της Α’ Κατηγορίας, καθώς και οι ομάδες Κ20 των ΠΑΕ (προαιρετική η συμμετοχή) θα αγωνιστούν από τον Γ’ Γύρο και θα ενσωματωθούν με αυτές που θα προκριθούν από τον Β’ Γύρο…….