Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Γήπεδο Προσφυγικών – Ολοκλήρωση διαδικασίας δημοπράτησης

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της 34ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Π., συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας Μπαλαφούτης Δημήτρης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Κοντονή Σταύρο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Συναδινό Ιούλιο και ενημερώθηκε ότι η διαδικασία δημοπράτησης για το γήπεδο Προσφυγικών τελείωσε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. και εργολάβος του έργου ανέλαβε ο κος Παπαιωάννου.
Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας και όλο το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Κοντονή καθώς και τον Γ.Γ. Αθλητισμού κο Συναδινό γιατί μέσα σε διάστημα έξι μηνών υλοποίησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει στην Ε.Π.Σ.Α. για την ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών.
Η Ε.Π.Σ.Α. θα τιμήσει τον Υφυπουργό και τον Γ.Γ. Αθλητισμού σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο των Προσφυγικών θα είναι έτοιμο από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά για να μπορούν να αγωνίζονται οι ομάδες της ευρύτερης περιοχής.