Δεν υπάρχουν αναμετρήσεις
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Βήμα πρόκρισης οι Μικτές ΕΠΣΑ

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Με νίκες προχώρησαν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας με αντίπαλο τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Φωκίδας, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

· Οι Νέοι έκαναν το «3 στα 3», νικώντας με 3-1 με γκολ που σημείωσαν οι Νικολόπουλος 26΄, 63΄ και Γκολφίνος 68΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Ντερβίση στο 76΄

ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ. Σωτηρόπουλος): Γκιώνης, Δελδήμος, Παναγιώτου (66΄ Μαρκεζίνης), Καλογερόπουλος (66΄ Ρόδης), Σοφιανόπουλος, Φλωράτος, Γκολφίνος, Σαμαντάς, Νικολόπουλος (71΄ Σάχι), Μπουρλάκης (66΄ Τσεγγενές), Ασημακόπουλος (47΄ Σκούτας).

· Την δεύτερη νίκη τους πέτυχαν οι Παίδες της ΕΠΣΑ, επικρατώντας εύκολα με 6-1 της Φωκίδας με «χατ-τρικ» του Κωνσταντόπουλο και από ένα γκολ των Πετράτου, Στρέκλα και Κουραχάνη. Για την Φωκίδα σκόραρε ο Πέρβελης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Δ. Κάκκος): Σουγλέρης, Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος (36΄ Σπαθάρας), Τσαούσης, Κουτσοποδιώτης (36΄ Σταυρόπουλος), Λένης (48΄ Κωλέτσης), Καμπέρης (36΄ Κουραχάνης), Ορτέντζιος, Στρέκλας, Πετράτος (48΄ Κατσαϊτης), Κωνσταντόπουλος (48΄ Κονδύλης).