Δεν υπάρχουν αναμετρήσεις
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Η Εθνική Παίδων στην Πάτρα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Είμαστε πανέτοιμοι και θέλουμε την πρόκριση»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε τα εξής για τα ματς της Εθνικής Πάιδων στην Πάτρα:

«Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση, που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο Ομιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην Σκωτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλέσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας».

ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Ακόμα ένας Πατρινός (ο τρίτος) είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Παίδων, που θα αγωνιστεί στην Πάτρα για τον 8ο Ομιλο της Elite Round U-17 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (UEFA European Under-17 Championship 2018). Ο λόγος για τον Αγγελο Κωτσόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλο, μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Τζίμα. Στην αποστολή είναι ακόμα οι Νίκος Μασούρας της Παναχαϊκής και Ανδρέας Αθανασακόπουλος του Παναθηναϊκού.