Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Στους «4» και η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ

Στους «4» και η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ
«Νταμπλ» για την Αχαΐα όσον αφορά το «φάιναλ φορ» της φετινών διοργανώσεων των πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Μετά την επιτυχία της ομάδας Νέων, και η Μικτή Παίδων εξασφάλισε την πρόκρισή της στην 4άδα μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Αιτωλοακαρνανίας στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου με γκολ του Νικολόπουλου στο 74΄.
Η σύνθεση της Μικτής Παίδων: Μιχαλόπουλος, Ζεκιάι, Παναγιώτου, Χαριτάτος, Σοφιαννόπουλος, Τασσόπουλος, Σάχι (73’ Νικολόπουλος), Φραντζής, Κυρσανίδης, Μουρτζόπουλος, Γκολφίνος (79’ Χαρμαντάς).
•Οι Ενώσεις που έχουν προκριθεί στην 4άδα στους Παίδες είναι οι εξής: Αχαΐα, Δράμα, Αθήνα και Ξάνθη
•Οι Ενώσεις που έχουν προκριθεί στην 4άδα στους Νέους είναι οι εξής: Αχαΐα, Κυκλάδες, Ηράκλειο και Μακεδονία.
•Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων (Παίδες και Νέοι) για την πρόκριση στους «4». Επίσης συγχαίρει τους προπονητές Γιάννη Ψαρρά, Παναγιώτη Καρακίτσο, τον τεχνικό διευθυντή των Μικτών Τόνι Σαβέβσκι, την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΑ, τον γενικό αρχηγό Ναπολέοντα Καμηνιώτη, καθώς και τον φροντιστή της ομάδας Κυριάκο Μπαζάρογλου. Θεωρούμε ότι δικαιώνεται όλη η προσπάθεια λειτουργίας των πρωταθλημάτων υποδομής και κατ’ επέκταση η λειτουργία των Μικτών μας ομάδων.
•Η ΕΠΣ Αχαΐας ευχαριστεί την ιστοσελίδα www.naftaktianews.gr για το φωτογραφικό υλικό και για τα στιγμιότυπα του αγώνα στο ακόλουθο link: