Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας προκηρύσσει μειοδοτικό διαγωνισμό για τις μετακινήσεις των Μικτών ομάδων Ε.Π.Σ.Α. για την περίοδο 2015-2016. Ο φάκελος της προσφοράς θα πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία της Ένωσης(Κορίνθου και Βούρβαχη 1), σε κλειστό φάκελο έως τις 21/9/2015, ημέρα Δευτέρα.

Για τις μετακινήσεις των Μικτών της Ομάδων η Ε.Π.Σ. Αχαΐας θα χρησιμοποιήσει λεωφορείο 52 θέσεων. Στην 1η φάση οι μετακινήσεις θα είναι, Πύργο, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά. Ευελπιστούμε να υπάρξει και συνέχεια.

Οι προσφορές θα απευθύνονται προς την Επιτροπή Προμηθειών της Ε.Π.Σ.Α. και θα περιλαμβάνουν:
α) Χαρακτηριστικά του λεωφορείου
β) Κοστολόγηση ανά χιλιόμετρο
γ) Επιπλέον χρεώσεις για καράβι και διανυκτερεύσεις.

Επίσης θα θέλαμε να μας αποστείλετε προσφορά για δύο πούλμαν, που να αφορά τις μετακινήσεις των εθνικών ομάδων νέων Ελλάδος και Ρωσίας το χρονικό διάστημα από 6.10.2015 έως και 11.10.15.

– Για την Εθνική Ελλάδος Νέων το πούλμαν θα παραλάβει την αποστολή την 6/10/2015, ημέρα Τρίτη, από την Αθήνα, και το διάστημα έως 10/10/2015, ημέρα Σάββατο(την οποία θα την επιστρέψει στην Αθήνα), θα πρέπει να βρίσκεται στην διάθεση της Εθνικής ομάδας καθ όλο το 24ωρο. Οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν είναι από το ξενοδοχείο στο προπονητικό κέντρο(γήπεδο Θύελλας) καθώς και στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

– Για την Εθνική Ρωσίας Νέων το πούλμαν θα παραλάβει την αποστολή την 7/10/2015, ημέρα Τετάρτη, από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και το διάστημα έως 11/10/2015, ημέρα Κυριακή(την οποία θα την επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), θα πρέπει να βρίσκεται στην διάθεση της Εθνικής ομάδας καθ όλο το 24ωρο.
Οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν είναι από το ξενοδοχείο στο προπονητικό κέντρο(γήπεδο Θύελλας) καθώς και στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

*Πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 6972070926 (Υπεύθυνος Μικτών ομάδων – Μαυροκολέας Γιώργος).