Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας θα λειτουργήσει νέα Σχολή Διαιτησίας με έναρξη μαθημάτων την Δευτέρα 14/09/2015 στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών (Δ/νση Αχιλλέως Παράσχου 3, Πάτρα).

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο εκπαιδευτής κ. Ανδρέας Λαγός. (τηλ. επικοινωνίας 6945 759591).

Οι υποψήφιοι νέοι Διαιτητές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, προσκομίζοντας ποινικό μητρώο και πιστοποιητικό γέννησης, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Δ/νση Κορίνθου και Βούρβαχη 1, Πάτρα), από 19/08/2015 έως 11/09/2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σε περίπτωση αλλοδαπών υποψήφιων νέων Διαιτητών, επιπρόσθετα απαιτείται άδεια παραμονής και φωτοτυπία διαβατηρίου.
Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση (η εν λόγω αίτηση υπάρχει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, ενώ έχει τη δυνατότητα κάποιος να την <<κατεβάσει>> από τα συνημμένα αρχεία) έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 1999 (16 χρόνων συμπληρωμένα) μέχρι το έτος 1987 (28 χρόνων) και είναι απόφοιτοι Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (www.epsachaias.gr) πριν από την έναρξη των μαθημάτων της σχολής.

Αίτηση Υποψήφιων Νέων Διαιτητών

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Αφίσα Σεμιναρίου

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)