Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Επίσημες μπάλες Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.Α.

Η Ε.Π.Σ Αχαΐας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη σωματεία της δύο σημαντικές συμφωνίες για την επομένη χρόνια .
Η επίσημες μπάλες ποδοσφαίρου για τις κατηγορίες Α’ ΚΑΙ Β’ είναι η nike strike, nike magia και nike premier.
Τις τρεις εξαιρετικής ποιότητας μπάλες ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα σωματεία σε εξαιρετικά προνομιούχες τιμές .

NIKE STRIKE : από 21 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την αγοράζουν 11€ προ φ.π.α.

NIKE MAGIA: από 55,60 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την αγοράζουν 28 € προ φ.π.α.

NIKE PREMIER: από 30 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την αγοράζουν 22 € προ φ.π.α.

Τα σωματεία A’ και Β’ κατηγορίας μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα τρία μοντέλα για τους αγώνες και τις προπονήσεις τους.

Στην Γ’ κατηγορία επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου είναι η joma Dali όπου επίσης τα σωματεία πρέπει να προμηθευτούν τουλάχιστον 6 μπάλες αγώνα.

Joma Dali: από 24 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την προμηθεύονται μόλις 10,60 € προ φ.π.α

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας προτείνει τον αθλητικό εξοπλισμό joma σε όλα τα σωματεία της καθώς αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση σε υψηλή ποιότητα
εξοπλισμού.
– Τον κατάλογο των προιόντων JOMA μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας joma.gr. http://joma.gr/catalogue/2017/category/football_collection_2017.pdf
– Για τα σωματεία της Αχαΐας ισχύουν ειδικές τιμές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Πολίτη Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6932600522.

Επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2610 271-912 και 2610 273-634 προκειμένου να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας (επικοινωνίας και τιμολόγησης)