Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Δρομολόγια λεωφορείων ακαδημιών για τον Τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και οδηγίες

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Ένα αστικό λεωφορείο παραλαμβάνει στις 14:45 50 παιδιά και 5 συνοδούς. Στην συνέχεια κατευθύνεται στον Άγιο Νικόλαο στην Λεύκα όπου παραλαμβάνει 40 παιδιά και πηγαίνει στο στάδιο.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2
ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Ένα τουριστικό λεωφορείο στις 14:45 βρίσκεται στο γήπεδο όπου παραλαμβάνει 50 άτομα μικτά και τα μεταφέρει στο στάδιο χωρίς ενδιάμεση στάση και στη συνέχεια επιστροφή.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 3
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ: Ακριβώς από κάτω στο φαρδύ δρόμο των σχολείων παραλαμβάνει 45 άτομα και τα μεταφέρει στο στάδιο. Ώρα συνάντησης 14:45, ώρα άφιξης στο στάδιο στις 15:30. Επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 4
ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Αναχώρηση στις 15:00 με ένα λεωφορείο φυσαρμόνικα όπου κατευθύνεται στην οδό Αμερικής και παραλαμβάνει την ακαδημία του Αιόλου. Στη συνέχεια περνά μπροστά από την πλατεία μπροστά από το γήπεδο της Παναχαϊκής και παραλαμβάνει την Παναχαϊδα και κατευθύνεται στο στάδιο. Μετά το τέλος του αγώνα επιστρέφουμε με την αντίθετη σειρά.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 5
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. 92: Στο γήπεδο ροσσονέρι δύο αστικά λεωφορεία παραλαμβάνουν 120 παιδιά στις 15:00 και οδηγούνται στο στάδιο. Επιστροφή με τον ίδιο τρόπο μετά το τέλος του αγώνα.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 6
ΓΗΠΕΔΟ ΑΧΑΓΙΑΣ: Στο γήπεδο της Αχαγιάς ένα λεωφορείο 55 θέσεων και ένα λεωφορείο 18 θέσεων για να παραλάβει την ακαδημία της Αχαϊκής και να την επιστρέψει πίσω μετά το τέλος του αγώνα.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 7
ΓΗΠΕΔΟ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Στις 15:00 παραλαβή 15 παιδιών και στη συνέχεια γήπεδο τέννις κλαμπ για παραλαβή 30 παιδιών από πετεινούς. Στη συνέχεια στάδιο και επιστροφή.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 8
ΓΗΠΕΔΟ ΘΗΣΕΑ: Ένα λεωφορείο στις 14:45 παραλαμβάνει θησέα – Αστέρα και κατευθύνεται προς το στάδιο και επιστρέφει μετά το τέλος του αγώνα. (Βοήθεια στη στάση του Αγ. Νικόλα στη Λεύκα αν χρειαστεί.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Δεν βιαζόμαστε και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιβίβαση και την αποβίβαση.
  • Στα αστικά λεωφορεία που έχουν θέσεις και για όρθιους προηγούνται τα μικρότερα παιδιά. Όρθια μένουν τα παιδιά από 12 ετών και πάνω που μπορούν να πιάσουν τις χειρολαβές.
  • Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους νερό και ένα σνακ, καθώς θα παραμείνουν στο γήπεδο για αρκετές ώρες.
  • Τα λεωφορεία παρκάρουν επί της οδού Σεφέρη και η είσοδος των παιδιών με τους συνοδούς τους γίνεται από τη ράμπα Σεφέρη. Δεν θα μπορεί κανένας άλλος να εισέλθει από την είσοδο αυτοί. Οι υπόλοιποι, θα εισέρχονται από τη θύρα 3.